toate categoriile
EN

S Linia de producție a țesăturilor Spunbond

Acasă>Produse>Mașină de țesut nețesut>S Linia de producție a țesăturilor Spunbond

Mașină de fabricat țesături nețesute din polipropilenă de ultimă generație


Descriere
Industrii aplicabile:Magazine de materiale de construcții, uzină de fabricație, magazine de reparații de mașini, uz casnic, magazin alimentar, magazine de tipografie, lucrări de construcțiiServiciul după garanție:Suport tehnic video, asistență online, piese de schimb
Serviciul Local Locație: VietnamLocația showroom-ului:Egipt, Vietnam, Pakistan, India, Mexic, Rusia, Thailanda, Argentina, Coreea de Sud, România
Inspecție video de ieșire:prevăzutRaport de testare a mașinilor: prevăzut
Tipul de marketing:Produs nou 2020Garanția componentelor de bază: Anul 1
Componente de bază:PLC, motor, rulment, cutie de viteze, motor, transmisie, pompăCondiție:Nou
Grad automat:AutomatLocul de origine:Zhejiang, China
Nume de brand:YANPENGVoltaj:220V / 380V
Putere:250-415KWDimensiuni (L * W * H):15 * 9 * 9.5M
Greutate:30-40TCertificare:CE / ISO9001
Garanţie:Anul 1Servicii post-vânzare furnizate:Piese de schimb gratuite, suport tehnic video, suport online
Capacitatea de producție:4 seturi pe lună mașină de țesut nețesutăPuncte cheie de vânzare:Durabilă

Parametru tehnic

Numarul modelului. PS-1600YP-S-2200YP-S-2400YP-S-3600
Lățimea producției1600mm2200mm2400mm3200mm
Grosimea10-180 GSM10-180 GSM10-180 GSM10-180 GSM
Max. Viteză200m / min200m / min200m / min200m / min
Capacitate de ieșire zilnicăTone 4Tone 6Tone 8Tone 11
maşină Dimensiune15 * 9 * 9.5 m15 * 9 * 9.5 m15 * 9 * 9.5 m15 * 10 * 9.5 m
MODEL DE RELEVAREDiamant, oval, cruce sau linieDiamant, oval, cruce sau linieDiamant, oval, cruce sau linieDiamant, oval, cruce sau linie


Diagrama fluxului de proces
Aplicarea țesăturii nețesute

Produse medicale


Mască de unică folosință, capac chirurgical, mască chirurgicală, articole de îmbrăcăminte de unică folosință, halat chirurgical etc.

Scutec pentru bebeluși și tampon sanitar

Scutece pentru bebeluși și adulți: foi de sus, foi de fund, urechi, benzi, zona de aterizare; Igiena feminină: tampon sanitar, cearșafuri de sus, aripi; Șervețele de curățare: îngrijire bebeluși, produse cosmetice etc.

Geantă de cumpărături nețesute

Țesătura nețesută poate utiliza diferite tipuri de confecționare de geantă nețesută, cum ar fi geanta de mâner nețesută, geantă de tricou nețesută, geantă de cutie nețesută, etc.

Mobilier nețesut

Țesătura nețesută poate folosi dulap, dulap nețesut, capac nețesut pentru costum, căptușeală, căptușeală de pat etc.

Geotextil și agricultură

Țesătura nețesută poate fi utilizată pentru geotextil, pentru acoperirea bananelor etc.

Filtrare

Țesătura nețesută se folosește pe scară largă pentru filtrul auto, filtrarea apei, filtrarea aerului etc.
Imagine a mașinii nețesute

Ambalare și încărcare


Echipa noastră


Profilul companiei
Despre noi
Zhejiang Yanpeng Non-woven Machinery Co., Ltd este un producător profesionist de linii de producție nețesute care se angajează în dezvoltare și producție de mai mulți ani. Compania noastră s-a concentrat pe fabricarea liniei de producție nețesute din 2003, putem oferi personalizate S single, double S three S
linie de producție non-țesută spunbond, SSMS, SMMS SMS linii de producție spunmelt (spunbond & meltblown) și alte linii de producție PP, PET, BiCo spunbond către clienții noștri.
Yanpeng Prețuitor

Mărci de calitate a personajului Înainte de a îndeplini o sarcină, trebuie să ne purtăm singuri, nu vom înceta niciodată să inovăm și să ne transcendem. Am format o dezvoltare multi-produs, o dezvoltare completă. Modelarea științei și tehnologiei Chinei.
Misiunea noastră
Protecția mediului înconjurător
Tehnologia
Inovaţie


Mașinile Yangpeng conduc dezvoltarea industriei, plină de vitalitate, străpung rutina, noutatea, unică și valoroasă de rupt
prin vechea mentalitate să se schimbe.
Duhul Yanpeng

Fii egal cu cuvintele mele, persistă până la urmă, nu renunța niciodată înainte de succes. Când vine vorba de realizarea ei, să rămânem la el, să nu renunțăm niciodată, să facem ceea ce spunem, potrivim acțiunea cu cuvântul, coerența, o promisiune care va fi respectată,
susține convingerea și perseverența, numai oamenii de succes nu renunță.
C & D


Pasiunea creativă a fost încorporată în ADN-ul nostru, pentru a ajuta la studierea mai bună a soluțiilor de echipamente nețesute. Yanpeng cheltuie 15% din venituri în cercetare și dezvoltare în fiecare an. Din care 54.9% pentru cercetarea și dezvoltarea calității echipamentelor, 40.7% pentru cercetarea și dezvoltarea inovării echipamentelor, 4.4% pentru cercetarea și dezvoltarea de peste mări
ÎNTREBĂRI FRECVENTE

1. Sunteți producător de mașini sau comerciant?

Suntem un producător profesionist de mașini de fabricat țesături nețesute, mașini de țesut non-țesute spunbond, mașini de țesut topite și mașini de fabricat saci nețesute. Ne concentrăm asupra cercetării și dezvoltării nețesute mai mult de 15 ani.

2. Unde este locația dvs. din fabrică?

Fabrica noastră este situată în orașul Wenzhou, provincia Zhejiang, China.

3. Cum putem vedea fabrica? Pot vizita compania dvs.?

Sunteți binevenit (ă) să vizitați fabrica oricând. Din cauza pandemiei COVID-19, puteți vizita online și prin intermediul site-ului nostru oficial, există un port VR 360 ° pe site-ul companiei mele. De asemenea, vă putem arăta în jurul fabricilor clienților noștri pentru a vedea echipamentele în funcțiune.

4. Ce se întâmplă dacă ceva nu merge bine cu echipamentul după ce îl cumpărăm?

Avem o echipă de servicii post-vânzare profesionale și cu experiență, oferim servicii 24 de ore online. Dacă este ceva în neregulă cu echipamentul dvs., faceți videoclipuri și poze partajați echipa noastră. Vă vom ajuta oamenii să rezolve problema online. Dacă problema nu este încă rezolvată, vom aranja să trimitem ingineri la fabrica dvs. pentru a rezolva problema ca cât de curând posibil.

5. Ce tipuri de servicii post-vânzare puteți furniza pentru mine?

Datorită faptului că am reușit să instalăm peste 50 de seturi de mașini pentru țesături nețesute în toată lumea, așa că avem experiențe bogate în instalarea și instruirea mașinilor. Echipa noastră de servicii post-vânzare vă va ajuta oamenii să construiască mașina și să instaleze mașina pas cu pas. Vă vom furniza desene de instalare completă a mașinii.

6. Care este garanția și termenul de garanție al companiei dvs.?

12 luni după ce mașina a terminat instalarea

7. Putem alege diferite mărci de piese? putem personaliza mașina în funcție de nevoile noastre?

Da, echipamentul nostru este personalizat și poate fi proiectat în funcție de cerințele dumneavoastră.

8. Cât durează producerea mașinii?

Deoarece avem diferite tipuri de mașini pentru țesături nețesute, cum ar fi linia de producție S / SS / SSS / SMS / SMMS, deci timpul de livrare este diferit. în mod normal, termenul de livrare este de 8 luni după confirmarea plății.

9. Ce zici de termenul de serviciu post-vânzare?

Din cauza pandemiei COVID-19, nu putem aranja inginerul meu să vină să vă ajute să instalați mașina chiar acum, oferim servicii online. După terminarea pandemiei covid-19. putem aranja inginerul meu să vină să vă ajute să vă instalați lucrătorii. Trebuie să luați toate taxele, inclusiv costul aplicat de inginer VISA, taxa pentru biletele de avion dus-întors, taxa de cazare în partea dvs. și salariul de 100 USD / zi.


ANCHETĂ