toate categoriile
EN

Linia de producție SS Spunbond Fabric

Acasă>Produse>Mașină de țesut nețesut>Linia de producție SS Spunbond Fabric

Mașină de fabricat material nețesut PP de 1600 mm pentru fabricarea de măști sugice


Descriere

Industrii aplicabile:Fabrica de produse alimentare si bauturi, Magazin alimentar, Lucrari de constructii, Firma de publicitate, igiena, medical, geanta de cumparaturi, halat chirurgical, scutec pentru bebelusi, masca de fata, agriculturaServiciul după garanție:Asistență tehnică video, asistență online, piese de schimb, servicii de întreținere și reparații pe teren
Locația serviciului local:Egipt, Turcia, Vietnam, Peru, Arabia Saudită, Indonezia, India, Mexic, Rusia, Thailanda, Malaezia, Maroc, Kenya, Chile, Columbia, Sri Lanka, România, Bangladesh, Ucraina, UzbekistanLocația showroom-ului:Egipt, Turcia, Vietnam, Filipine, Peru, Arabia Saudită, Indonezia, Pakistan, India, Mexic, Rusia, Thailanda, Chile, Columbia, Sri Lanka, România, Bangladesh, Africa de Sud, Ucraina, Uzbekistan, Malaezia, Maroc
Inspecție video de ieșire:prevăzutRaport de testare a mașinilor:Nu este disponibil
Tipul de marketing:Produs nou 2020Garanția componentelor de bază:Anul 1
Componente de bază:PLC, motor, rulment, cutie de vitezeCondiție:Nou
Grad automat:AutomatLocul de origine:Zhejiang, China
Nume de brand:YanpengVoltaj:3 faze 380V 50Hz sau 3 faze 440V 60Hz
Dimensiuni (L * W * H):15 * 8.6 * 9.5mGaranţie:Anul 1
Servicii post-vânzare furnizate:Piese de schimb gratuite, Asistență tehnică video, Asistență online, Instalare pe teren, punere în funcțiune și instruire, Serviciu de întreținere și reparații pe terenPuncte cheie de vânzare:Automat


descrierea produsului


Specificație

Numarul modelului.Linie de producție nețesute YP-S-1600
Lățimea produsului1600mm
maşină Dimensiune15000 8600 * * 9500cm
Viteza mașinii150m / min
Grosimea10-180 GSM
Productia zilnica4-5 tone / 24 de ore pe baza 70GSM
Voltaj3 faze 380V 50Hz sau 3 faze 440V 60Hz


Ambalare și livrare

Pentru a asigura mai bine siguranța bunurilor dvs., vor fi furnizate servicii de ambalare profesionale, ecologice, convenabile și eficiente.

Profilul companiei

ZHEJIANGYANPENG NON-WOVEN MACHINERY CO.,LTD, cu sediul în zona economică Pingyang, orașul Wenzhou, este o linie de producție de țesături nețesute filate PP pe scară largă.


Compania noastră are un număr mare de coloană vertebrală profesională de inginerie și tehnică cu forță tehnică puternică. Proiectăm, îmbunătățim și producem în principal linie de producție de țesături filate PP, inclusiv S single-S, double-S, SMS și 

alte serii care pot face lățimea țesăturii de la 1.6-3.2 metri. Am instalat deja cu succes peste 200 de linii de producție de țesături filate din PP pentru clienții noștri din țară și din străinătate, ceea ce ne aduce o reputație înaltă. Oferim servicii one-stop, inclusiv instalarea. depanare, antrenament, etc. Linia noastră de producție de țesături filate din PP poate face țesături ecologice cu avantaje de rezistență la foc, rezistență la îmbătrânire, rezistență la acizi, nontoxice, fără poluare etc.


Produsul nostru are rezistență ridicată, permeabilitate bună și diferențe mici prin forța verticală și orizontală. Nu se va estompa niciodată după vopsirea cu droguri. Este folosit în principal în industrie, agricultură, industria medicală, ambalaje, protecția mediului, industria casnică, viața de zi cu zi și așa mai departe.ÎNTREBĂRI FRECVENTE


Î1: Sunteți producător de mașini sau comerciant?

A1: Suntem un producător profesionist de mașini de fabricat țesături nețesute, mașini de țesături nețesute spunbond, mașini de țesături topite și mașini de fabricare a pungi nețesute. Ne concentrăm pe cercetarea și dezvoltarea țesăturilor nețesute de peste 15 ani.

Î2: Unde este locația fabricii dvs.?

A2: Fabrica noastră este situată în orașul Wenzhou, provincia Zhejiang, China.

Q3: Cum putem vedea fabrica? Pot să vă vizitez compania? 

A3: Sunteți binevenit să vizitați fabrica oricând. Din cauza pandemiei de COVID-19, puteți vizita și online prin site-ul nostru oficial, există un port VR de 360° pe site-ul companiei mele. De asemenea, vă putem arăta fabricile clienților noștri pentru a vedea echipamentele în funcțiune.

Î4: Ce se întâmplă dacă ceva nu merge bine cu echipamentul după ce îl cumpărăm?

A4: Avem o echipă de service post-vânzare profesionistă și cu experiență, oferind servicii online 24 de ore pe zi. Dacă este ceva în neregulă cu echipamentul dvs., faceți videoclipuri și fotografii împărtășiți echipa noastră. Vă vom ajuta oamenii să rezolve problema online. Dacă problema încă nu este rezolvată, vom aranja să trimitem ingineri la fabrica dvs. pentru a rezolva problema ca cât de curând posibil.

Q5: Ce fel de servicii post-vânzare îmi puteți oferi? 

A5: Deoarece am instalat cu succes peste 50 de seturi de mașini de țesături nețesute în toată lumea, așa că avem experiențe bogate în instalarea și instruirea mașinilor. Echipa noastră de service post-vânzare vă va ajuta oamenii să construiască mașina și să instaleze mașina pas cu pas. Vă vom oferi desene de instalare complet a mașinii pentru dvs. 

Q6: Care este garanția și termenul de garanție al companiei dvs.?

A6: 12 luni după ce mașina a terminat instalarea.

Î7: vreau o configurație diferită a dispozitivului, OK?

A7: Da, echipamentul nostru este personalizat și poate fi proiectat în funcție de cerințele dumneavoastră.

Q8: Cât timp durează producția mașinii?

A8: Deoarece avem diferite tipuri de mașini de țesături nețesute, cum ar fi linia de producție S/SS/SSS/SMS/SMMS, deci timpul de livrare este diferit. în mod normal, timpul de livrare este de 8 luni după confirmarea plății. 

Q9: Care este costul inginerului?

A9: Din cauza pandemiei de COVID-19, nu putem aranja ca inginerul meu să vină să vă ajute să instalați mașina chiar acum, oferim servicii online. După încheierea pandemiei de covid-19. putem aranja ca inginerul meu să vină să vă ajute la instalarea și instruirea lucrătorilor dumneavoastră. Trebuie să achitați toate taxele, inclusiv costul aplicației VISA pentru inginer, taxa pentru biletele de avion dus-întors, taxa de cazare în partea dvs. și salariul 100 USD/zi.

ANCHETĂ